tisdag 1 mars 2011

Pysselpaus

Var tvungen att städa undan allt scrap före helgen, och har inte tagit fram det än trots att det kliar i fingrarna... Kan knappt gå in o kolla någon annans blogg för då blir jag bara så sjukt sugen.... Men nu är det annat på schemat... Hade en dag med massa storkok igår för nu har man betalat handpenningen så nu är man fattig igen.. =) Idag ska jag åka in till sjukhuset och hälsa på en vän som har obotlig cancer, kommer bli en jobbig dag... =(=( Livet är bra orättvist, hon är bara 24 år... Vi har känt varandra sedan vi var små och har tillbringat många scrap timmar tillsammans.... Så jag har laddat väskan med choklad, korsordstidningar och ett gäng bra filmer som jag vet hon gillar, vad ska man göra ? Hoppas hon blir glad för det iaf så gott det går o för o träffa lillfisan.... 

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Det värmer säkert din väns hjärta att du tänker på henne i hennes svåra situation. Visst är det gräsligt att det får finnas så hemska saker, man vill inte acceptera det. Starkt av dig att finnas vid hennes sida, många drar sig undan när de inte vet vad de ska säga/göra. Det viktiga är ju att man finns där. Hoppas du får en bra kväll.
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Hej Ingela, tack för dina gulliga ord hos mig. Hoppas du och din vän fick en fin stund tillsammans trots allt. Denna hemska sjukdom som skoningslöst skördar offer. Det är så fruktansvärt.
  Kram till dig

  SvaraRadera