måndag 29 augusti 2011

Pennhållare

Har haft en kanonhelg med mycket som gjorts här hemma, varit med underbara vänner och massa god mat! Pysslat har jag såklart också gjort men måste ju beta av bilderna från början nu och nu var det ju pennhållaren som var utlovad. Såg en bild på sen snarlik en gång, därav idén men jag minns inte alls vart det var tyvärr. Hur som helst blev min såhär och den är gjord av sex toalettpappersrullar som var o ett är inklädda i papper, och en botten som jag gjorde av ett ful-papper (så skönt att få använda dom också ibland :)) Jag har mina promarkers i men man kan ju använda den till så mycket annat också... Jag får ändå göra en ny snart tror jag för jag får bara plats med två pennor till och det kommer ju garanterat bli fler än så när köpstoppet är över!!
Kram och godnatt!!

3 kommentarer:

 1. Hejsan

  Tack för att du deltog i min garnutlottning och röstade på mitt bidrag! Du vann första pris i min tävling så du har första val bland paketen :) Välj vilket paket du vill ha och mejla mig ditt val samt din adress så kommer garnet snart på posten!

  SvaraRadera
 2. Men åh herregud vad kul!! Vad glad jag blir!! :) Är ju helt förälskad i Tilda garnerna som jag skrev så jag väljer gärna dom, såg att det var många andra också som ville ha dom andra paketen.. :) Mejlar min adress, å tack för en fin tävling!!

  SvaraRadera
 3. De är jättefina hållare. Tänkte ju också göra men så såg jag man ska ha pennorna liggane helst. Så jag ska hitta på något lösning för det.

  SvaraRadera