fredag 24 maj 2013

Utlottning igen!

Har startat upp en facebooksida "Pysselpinglan" där jag inleder med att ha en utlottning. Lottar ut en mössa som man själv får välja tyger, storlek eller andra önskemål.
Kommer dra en vinnare via random. org  när 100 stycken har gillat sidan.
För att delta måste du gilla sidan på facebook, dela tävlingsinlägget samt kommentera i det vilket lottnummer du får. Den som kommenterar först får lott nummer 1, den andra nummer 2 osv.
För att komma till sidan kan du klicka här. 
Om du även länkar till tävlingen från din blogg får du ett extra lottnummer, skriv isåfall det och din bloggsdress också när du kommenterar tävlingen. 
Har du tur och vinner kan du välja en vanlig mössa, mössa med brodyr eller en ny modell utav mössa som är vändbar och alltså kan matchas med vilken jacka man än har.
Såhär ser modellen ut. Denna är storlek 48-50 (9 mån - 2.5 år) och kostar 150 kr pp. 




Body "skogen" och byxa





Har massor att göra så fattar mig därför kort. Här är ett gulligt set som jag sytt i veckan, ska ju stå på marknad i Juli och försöker därför hinna sy upp lite olika plagg som ska följa med. Detta är ett av dem om det inte hinner bli sålt dessförinnan. Det är i storlek 68, bodyn kostar 200 och byxan 150.

tisdag 21 maj 2013

Singoallor!

Har haft dessa i huvudet ett bra tag och nu äntligen kom jag till skott. Älskar ju Bambi tyget som ni säkert redan förstått men älskar singoallaklänningar också!
Tänkte att det blir toppenklänningar till mina tjejer till midsommar men kunde inte vänta, de åkte på redan i lördags när vi var på 50-års fest, så fina de var!






Vill du ha en så går det bra att beställa, dock är det osäkert om det prickiga tyget räcker om det är en stor storlek men det blir nog minst lika fint med det rosa rutiga eller stjärnor :)

torsdag 16 maj 2013

Singoallaklänning

En singoallaklänning i storlek 62-68. När jag sydde denna så ville min maskin bråka lite så det blev ett yttepytte hål på baksidan precis vid halsringningen. Det är inget som syns om man inte letar just efter hålet men tråkigt var det ändå! Denna finns än så länge till salu, nersatt med halva priset till 100 kr just för det lilla hålet.

tisdag 14 maj 2013

Tändsticksask

Väldigt länge sen jag gjorde men den ligger fortfarande framme eftersom jag tycker så mycket om den... Har inte tömt kameran på ett tag så det fick bli lite scrap-pyssel på bild fast de sakerna är nerpackade...

Om ni gillar spetsen så finns det att köpa sådan av mig, 10 kr/m eller 8:50 kr/m om man köper 5 m eller mer.   :)

måndag 13 maj 2013

Kläder till mina tjejer


                                                                            Gympar lite :p


Klänning till Freja och Body till Malva. Freja fick även ett par leggings i det randiga tyget medans Malva fick en dregglis i tyget med haren. Och så har de ju mössorna såklart :)
Lägg märke till knäppningen på bodyn, så kommer jag sy alla bodys från och med nu, tycker att det är toppen. Blir mycket stort när man knäpper upp så det blir aldrig trångt att dra över bebisens huvud plus att det är snyggt!

tisdag 7 maj 2013

Mössor till salu!

Äntligen har jag tagit mig i kragen och gjort färdigt mitt mössmönster. Satte mig ner förra veckan och ritade och mätte och klurade, provsydde och ändrade och sydde igen tills jag tillslut blev nöjd. Känns som att en sten har fallit från mitt hjärta, har länge gått och tänkt på att färdigställa dem så nu känns det skönt!
Sen var jag ju såklart inte sen med att sätta igång och sy en lunta :p
Så dessa finns nu till salu för den som önskar.

Mössa till Baby. Storlek Cirka 38-42, 0-6 mån.




 Mössa till Barn. Storlek 48-50, cirka 9 mån - 2,5 år. 


 Mössa till Barn. Storlek 52-54, cirka 2-9 år.



 Storlek 56-58, till barn från cirka 9 år.

Alla mössor kostar 100 kr/st plus porto. Går ju såklart att beställa i vilka tyger man vill. Glöm inte att jag köper hem nya tyger om det är något särskilt du vill ha!

Och kolla in syskonmatchningen till mina små tjejer, Freja och Malva så fina!




Kram Pysselpinglan!

söndag 5 maj 2013

Freja i sin nyaste tunika

Tycker att det blev fint med molntyget tillsammans med den randiga stuven från ohlssons.




Än har jag inte vågat mig på att klippa i de riktiga fintygerna men snart så! Beställde hem två meter till av bambi tyget annars hade jag väl aldrig ens tänkt tanken :p
För er som inte vet hur det ser ut så bjussar jag på en bild:



Så fint så jag dör! Ska bara bestämma också vilka modeller jag ska sy.

Bäst just nu: Vädret!!! Och att jag väntar hem ännu mer fint tyg.
Sämst just nu: Att storasyster här hemma har varit hängig och trött en hel vecka nu och det tycks aldrig vilja gå över :(